Tantsustaar ja lauljatar Ithaka Maria Rahula ja tema treenerpartner Marko Kiigajaan olid suures hädas esimese saate jaoks sobiva loo leidmisega.

Lõpuks otsustati see lihtsalt salvestata, valik langes Hendrik Sal-Salleri laulule «Nii sind ootan».


«Tegin koos oma stuudiopartneritega spetsiaalselt aeglase valsi akustilise versiooni ja laulsin selle sedapuhku ka ise sisse (kuna valdavalt esitan oma loomingut, siis pole see minu puhul väga tavaline samm,» ütles Ithaka Maria. «Loo valikuga jäimegi suhteliselt hilja peale just seetõttu, et seda õiget muusikapala, mis nii minu kui Marko (Kiigajaan) sisemiselt särama paneks, pikka aega ei leidnud, aga kui võtsime arvesse, et äkki jõuab koguni midagi salvestada, tuli lahendus nagu iseenesest meie juurde! «Nii sind ootan» on raudselt üks ilusamaid Eesti ballaade, mis üldse loodud ja mind puudutab see hingepõhjani. Ma südamest loodan, et meie versioon koos valsiga läheb inimestele sama palju korda.»

Ithaka Maria sõnade kohaselt on enda laulu järgi väga hea tantsida, sest teab ta ju selle laulu igat hingamiskohta. Tantsupartner Marko küll stuudios kaasas ei käinud, kuid rõhutas enne salvestust, et kindlasti võiks lugu olla tehtud «kolme peale», et selle järgi oleks hea aeglast valssi tantsida.

Kuula lugu Smilersi esituses siinsamas. Kuis see Ithaka Maria esituses kõlab, kuuled juba pühapeavases «Tantsud tähtedega» esimeses saates. Tema muud muusikat saad kuulata aga siin.