KÕIKI TANTSE VAATA SIIT!

"Tantsud tähtedega" avasaates enim punkte saanud treener Kerstin Kruuse ja surfar Johannes Ahun on ka ise oma esitlusega rahul. Miks aga valisid noored esimeseks tantsuks rahuliku valsi, mitte aga tempoka tša-tša-tšaa?

"Alustada tuleb ikkagi rahulikult, siis pärast jõuab muudkui paremaks minna," seletas Kerstin Publikule.
Kohtunikud kiitsid Kerstini ja Johannest ka paarina, kes sobisid kenasti kokku. Ka punkte said nad enim, 15 saadud punktiga asusid nad avasaadet juhtima.

Sobisid tantsupõrandale nagu valatult

Ka võhiku silmale tundus paari liikumine äärimiselt sujuv ja kaunis, nii et ei olnud arugi saada, kumb neist nüüd võistlustantsija on. Kas Kerstin on hoolega viimistlenud kõiki detaile, sujuvast liikumisest kuni õige peahoidmiseni tantsuajal?

"Me teeme tõesti päris palju tööd ka detailidega tuletasin talle pidevalt meelde, kuidas olla. Johannes on nii tubli õpilane!" kiidab Kerstin. Johannes on aga kohtunike kiidusõnadets meelitatud, ent ei usu enne kui on oma silmaga näinud, kuidas esinemine väljatuli.

"Eks ma siis saate kordusest vaatan, kuidas asi tegelikult välja nägi," lubab ta. 

Muusika valis Kerstin

"Kui ma seda lugu esimest korda kuulsin, siis ma teadsin, et kui mul on kunagi tuleb sarnane juhus nagu täna siin tantsusaates, siis valin just selle loo. Ma tahtsin seda," kommenteeris Kerstin loo "If i were a painting" valikut.

Kuula lugu mille järgi Kerstin ja Johannes tantsisid videost: