KÕIKI TANTSE VAATA SIIT!

 

Täpselt nädal aega enne "Tantsud tähtedega" suurt finaali loodab Liina Vahter, et finaalisaates valitseb tema ja Ithaka-Maria Rahula vahel sõprus. Rivaalitsemine muudaks tema arvates finaali väga nukraks.

"Tantsud tähtedega" staarid osalesid möödunud nädalavahetusel peetud Tallinn International Open Cup 2010. Viimast avalikku esinemist enne sel pühapäeval peetavat suurt finaali lihvis ka Liina Vahter oma partner Mairold Millertiga.

Kuigi ka eile vaatasid saates kohtunikuametit pidavad Merle Klandorf ja Ants Tael nende esinemist, ei taha Vahter eilset tantsu peaprooviks nimetada. "Nad küll jälgivad kullipilguga, selles mõttes tuleb endast anda 100%," ei andnud Vahter endale hinnaalandust.

Kuidas Vahteri enda oskused võrreldes elukutseliste tantsijatega on? ?Mis küsimus see üldse on?" naerab Vahter, "Mina olen ikka väga nõrk nende kõrval. Väga, väga nõrk!"

"Ma siiralt loodan, et rohkem sõbrad kui konkurendid," võtab Vahter kokku oma tunded finaalivastase Ithaka-Maria Rahula suhtes, "Ma siiralt loodan, et see on vastastikune. Muidu tuleb finaal päris nukker, kui tekkib suur rivaalitunne."

"See finaalikoht on juba iseenesest jube kõrge saavutus," lubab neiu olla pühapäevasest tulemusest olenemata rõõmus, "Ma küsisin Mairoldi käest: "Ütle nüüd, poiss, ausalt, kas sa oled väga pettunud, kurb, vihane kui me ei võida?"" Mairold vastas, et juba finaalijõudmine on suur saavutus, särab Vahter.

"Tantsud tähtedega" finaalsaade on eetris sel pühapäeval kell 20:05.