"Olen üsna kindel, et oleme Markoga koos ka pärast tantsusaadet," usub "Tantsud tähtedega" värske saatejuht Kaisa Oja, et tantsupõrandal jalga keerutav peigmees Marko Mehine oma tantsukaaslasele nõid Nastjale silma peale ei pane.

Võistlustantsija Kaisa Oja, kes asub sel hooajal "Tantsud tähtedega" saatejuhi kohale, ei tee saladust, et saates tantsib tema peig Marko Mehine. Marko õpetab tantsupoognaid "Selgeltnägijate tuleproovist" tuntuks saanud nõid Nastjale. "Kodus räägime saatest praegu üsna palju, aga kui hakkab ainult tantsujuttu tulema, siis kumbki meist vajutab stoppnuppu ja lõpetab, sest muudest asjadest on ka vaja rääkida," naerab Kaisa, et tantsusaateteemat jätkub igasse päeva.

Kas Marko on siis Nastjaga hädas? "Ei, kindlasti mitte. Pigem küsib ta toetavat arvamust, kas üks või teine idee tundub hea." Kaisa kinnitab, et tema elukaaslane on saateks valmis.

Kaamerat ei karda

Ka Kaisa on valmis kaamerate ees särama ja näitama, et tänu kahele kõrgharidusele ja elukogemustele ta prožektorivalguses kokutama ei hakka.

"Usun, et saatejuhikingad on sama mugavad kui tantsukingad, aga esialgu võib neil konts natuke rohkem kõikuda kui tantsukingal," naerab kaunitar.

Kaamerat Kaisa ei karda ja tõdeb, et kolm aastat saates osalemist on temast teinud kaameraga päris hea sõbra. "Väike hirm on pigem otse-eetri ees, sest seal öeldut ei saa enam tagasi võtta."

Kaisa ei pelga, et jääb nüüd oma peigmehe kuulsuse varju. "Tantsijana olen ma saates osalenud juba kolm korda. Arvan, et ongi aeg midagi uut proovida. Ja Markole jällegi on uus saates tantsijana osaleda, seega oleme mõlemad uues rollis ja väga elevil."

Kaisa ja Mart Sander astusid esimest korda ühiselt saatejuhimikrofoni ette alles tantsusaate pressiüritusel. Kuidas Kaisa ennast saate raudvara Sanderi kõrval tunneb? "Sellele küsimusele saan tegelikult vastata alles pärast esimest saadet, aga loomulikult imetlen ma tema oskust kaamera ees nii vaba ja loomulik olla ning muutuva situatsiooni kohaselt väga tabavaid kommentaare anda. Loodetavasti saan hea kooli ja õpetuse Mardi kõrval esinedes, mis on minu jaoks super – õpin ju parimalt," kiidab Kaisa Mardi käekirja ja kogemusi.

Säästustaare pole

Kes selle aasta tantsutähtedest on tõesti täht või on tegu säästusaate ja säästustaaridega? "Kõik saates osalejad on Eestis kas siis suuremal või vähemal määral tuntud ning teistest rohkem silma paistnud sellega, mida väga hästi teha oskavad." Kaisa meelest pole saates osalevad inimesed mingisugused säästustaarid.

"Tulles heategevussaatesse, pole minu arvates vahet, kas ta on suurem või väiksem staar. Mõni neist on lihtsalt oma staaritee alguses, teised juba natuke kaugemal. Tähtis on eesmärk aidata ja seetõttu ei tohiks siinkohal väga sõna võtta, sest nendel inimestel on suur süda," kinnitab Kaisa. "Aga natuke juba neid kõiki tundes julgen ma väita, et see saade ei tule eelnevatest sugugi kehvem. Usun, et saame näha palju sädemeid ja veel rohkem nalja," lubab verivärske "Tantsud tähtedega" saatejuht.

Link originaalloole ohtuleht.ee