KÕIKI TANTSE VAATA SIIT!

"Tantsud tähtedega" avasaates tantsis IRLi ridadesse kuuluv poliitik Tarmo Kruusimäe, keda tuntakse ka Kojamehe nime all, oma treeneri Karin Lillemaaga efektsetes nahkkostüümides. Siiski, ühekordseks esinemiseks mõeldud kostüümid olid õmmeldud hoopis kunstnahast. Kas sellised kostüümid ei ole aga seljas ebamugavad?

"Meie esinemiskostüümid olid tõesti kunstnahast, vakstust," tõdes Tarmo Kruusimäe intervjuus Publikule. "Kuna need olid õmmelnud aga tõelised professionaalid, siis nad olid täitsa tantsitavad."

"Kuna tegime ühe tantsu ning siis sai need seljast ära võtta, siis väga ebamugav ei olnud," tõdes Kruusimäe.

Kuidas teha tantsupõlgurist tantsulõvi?

Seda on, et Kruusimäe varasemas elus tantsimisest suurt lugu pole pidanud, on ta öelnud ka oma eelnevates intervjuudes - ka oma pulmavalsist olevat mees kõrvale nihverdanud. Kui kaua tänase kava ettevalmistamine aega võttis?

"Tegelikult oleme me ju kuu aega juba koos Kariniga harjutanud. Alustasime lihtsatest põhitõdedest," kirjeldab Kruusimäe treeninguid. "Alguses tundus ikka lootusetu üritus, eriti kui me täna esitatud kava harjutama hakkasime..."

Eduka esinemise saladus: tee lihtsalt ära

Esimeses saates esitatud sütitav kava küttis saate stuudiopubliku juba esimestel hetkedel üles; inimesed saalis hakkasid elavalt kaasa plaksutama. Kruusimäe lubab, et ei tee tulevikuski allahindlust ning järgmine kord näeb neid sama hästi esinemas.

"Kui teised harjutasid siin veel viimastel hetkedel samme ja proovisid kava elemente läbi, siis meie Kariniga läksime lihtsalt ärategema. Teeme nii nagu tuleb ja siis läheb hästi," rääkis Kruusimäe Publikule, mis oli nende esimese saate strateegiline plaan. 

Hea lugeja, kuidas meeldis Sulle Tarmo Kruusimäe ja Karin Lillemaa esitlus?