"Kadunud poeg"  orig "Prodigal son" Kanal 12s neljapäeva õhtuti

 

Kriminaalpsühholoogi ametit pidav Malcolm Bright on õnnistatud erilise andega. Ta suudab ette ennustada kurjategijate mõttekäike ja on sestap hindamatu tugi NYPD mõrvarühmale.

Malcolmi teadmised ja peen intuitsioon ei tulene aga tühja koha pealt. Tema enda lihane isa on kurikuulus sarimõrvar hüüdnimega Kirurg, kes on elu võtnud mitmekümnelt inimeselt. Hullumeelsuse ja geniaalsuse õhkõrna piiri kompav isa on tänaseks trellide taga just tänu Malcolmile. See traagiline minevikutaak on ühtlasi nii Malcolmi suurimaks tugevuseks, kui ka nõrkuseks. Kuna ta on siiski oma isa poeg käib mehe sees pidev võitlus sisemiste deemonite ja kahtlustega, et ka temas endas võib olla peidus psühhopaat. Ohtlikke mõrvareid lahti muukides otsib ta pidevat lunastust.

Kui linna hakkab terroriseerima Kirurgi käekirja kopeeriv salakaval sarimõrvar otsustab ta oma isaga üle pikkade aastate kohtuda ning segasevõitu vanamehelt kurjategija järgmiste sammude asjus abi ning nõu paluda. Täpselt nii palju kui isa ja poja suhe on düsfunktsionaalne, on see ka uskumatult lähedane.

Lisaks on Malcolmil keerulised suhted oma endisest seltskonnatähest emaga, kes ei suuda oma mõrvari abikaasa staatusega kuidagi leppida.

Poja rollis Tom Payne ja isa rollis Michael Sheen.

Aastal 2019 eduka esimese hooajaga alustanud kaasahaarav krimisari on USAs telerite ette naelutanud tänaseks miljoneid televaatajaid.

Psühholoogiline krimisari “Kadunud poeg” on Kanal 12s neljapäeviti kell 20:30