Täna õhtul kell 20:00 Kanal 2 saates "Täistund" räägib Viktor Vassiljev ajakirjanik Eeva Esse-Sõõrumaale oma panusest poliitikasse, ajakirjanik Sander Punamäe uurib maarahva üllatavaid kulutamisharjumusi ja ajakirjanik Madis Kimmel kohtub Ukrainas sõdiva tagaotsitava mehega.

 

Maarjamaa eakaim lumelaudur Viktor Vassiljev tiitlitest puudust ei tunne. Ta on vabariigi meeldejäävaim teletohter, Püha Peaingel Miikaeli Rüütliordu Eesti Suurprioraadi suurprior, krahv ja Riigikogu endine liige. Võib öelda, et ka üks värvikamaid kujusid meie poliitmaastikul. Kuidas paari nädala pärast oma 70. juubelit tähistav mees oma panust poliitikasse hindab, küsis Eeva Esse- Sõõrumaa.

 

Võrumaa poodides ostutšekke uurides jõuab Sander Punamäe üsna üllatavate järeldusteni.

 

Sander Punamäe käis Võrumaa poodides ja uuris klientide ostutšekkidelt millele maainimene oma raha kulutab. Kuidas on võimalik, et piirkonnas, kus palgapäeval kättesaadav rahasumma on mitusada eurot väiksem kui Eestis keskmiselt, saavad inimesed endale lubada suures koguses mitte-esmatarbekaupu? Mida teha, et elu ja elurõõm maale tagasi tuua?

 

 

Ukraina sõjast toob Madis Kimmel kaasa kohtumise mehega, kelle tabamise eest on välja pandud üüratu rahasumma.

 

Rindereporter Madis Kimmel tõi oma teiselt Ukraina-tuurilt kaasa kohtumisi nii uute kui ka juba vanade tuttavatega. Ukrainlastega kõrvuti sõdivad mitmete riikide vabatahtlikud. Ühes rahvusvahelises võitlejate rühmas sõdib mees, kelle kutsung on Lätlane. Nii Prigožin kui Kadõrov on tema eest välja pannud pearaha 150 000 €.  

 

„Täistund“ on Kanal 2s täna kell 20.