Täna kell 20.30 viib Kanal 2 saade “Roaldi retked” televaatajad Austraaliasse, kus elab oma unistuste nimel Eesti maratonijooksja Riine Ringi. Pärnumaalt pärit naine kolis saatuse tahtel Austraalia päikeserannikule, jättis suitsetamise ja pidutsemise maha ning asus kogu maailma üllatuseks maratonijooksu teele.


 

“Õnnelikud on need inimesed, kes juba varakult leivad oma kutsumuse ning suunduvad kindlalt oma unistuste poole. Kuid paljudel meist võib igapäevaelu saginas puududa aimdus sellest, milles me tegelikult andekad ja head oleme,” räägib saatejuht Roald Johannson. 
 

Roald Johannson jälgib Riine uskumatut spordilugu maailma eri otstes – Austraalias Gold Coast’il ning Saksamaal Berliini maratonil. Iga varahommikul tehtud treening on samm tema suurima unistuse poole – isikliku jooksurekordi saavutamine ning võimalik osalemine järgmise aasta Pariisi olümpiamängudel.
 

Berliini maraton on jooksuproffide jaoks tõeline meka, kus leidub üks maailma kiirem rada. Kuigi Riine Ringi nimi pole veel laiemalt tuntud, võib see muutuda, sest naine on valmis panema end proovile ja näitama maailmale, milleks ta võimeline on.

 

Tarmuka Eesti naise lugu on tõestus sellest, et inimesed võivad avastada oma kutsumuse igal ajal. “Roaldi retked: Kontorirotist maratoonariks” on Kanal 2 ekraanil täna kell 20.30.