Esimeses saates kohtunike kriitikatule alla jäänud Liina Vahter ei pidanud teises saates enam vastu ja hakkas pärast kohtunike kommentaaride kuulamist nutma.

Otseülekande ajal oli näha, et kui Liina ja Mairold lava taha Kaisa juurde jõudsid, võitles Liina pisaratega ega suutnud neid enam varjata. Miks Liina siis otse-eetris pisara poetas? Ta tunnistab, et pühapäevane tantsusaade oli tema jaoks nagu uuestisünd. «Suutsin tõestada, et ma polegi puujalg ja suudan nädalaga nii palju areneda,» hõiskab telesarja «Ühikarotid» üks peategelasi ja tantsutäht Liina Vahter, et tema tööd ja tegemised kandsid vilja. «Mul on hea meel, et Mairold oli minuga ülirahul, usun, et seekord olin ma tantsuplatsil täiesti olemas ja kõigile nähtav – mitte nagu esimeses saates,» arvab kaunitar, et ta on kogu tantsuasja nii tõsiselt võtnud, et sellepärast lõidki emotsioonid pärast tantsu lakke.

«Liina pisarad tulid üllatusena.»

«Ma tahaks loota, et edasipääs oli suure töö tulemus, mitte puhtjuhuslik vedamine,» usub neiu, et igapäevased tõsised tantsutrennid pididki edasipääsule viima. «Esmaspäeva hommikul ärkasin nagu pisike printsess – suu oli kõrvuni peas. Püüan sama tundega selgeks õppida ka järgmise tantsu, tango. Saates tantsitud rumba oli nii minu moodi! Loodan ka tangoga samastuda.»

«Mina jäin väga rahule, paremini poleks oodanudki. Eile tuli kõik täpselt nii välja, nagu harjutanud olime,» räägib Liina

Vahteri tantsutreener Mairold Millert. «Enamiku ajast on Liina saanud kriitikat ja õpetussõnu, kuidas paremini teha. Ta andis endast absoluutselt kõik, tõestas, kui palju on võimalik nädalaga muutuda ja paremaks minna. Ta oligi lihtsalt nii rahul oma pingutuse ja minu rahulolu üle, et hakkas õnnest nutma,» räägib Mairold vahetult pärast tantsu tekkinud emotsioonist. «Ta on väga emotsionaalne, aga pisarad tulid ka mulle üllatusena.»

Treener on ka ise tulemusega väga rahul ja teab, et Liina sai väga hästi hakkama. «Ütleme nii, et ma olin lihtsalt väga rahul, et kohtunikud enamjaolt ikkagi lasid meil tõestada, et puujalgsusega pole meil pistmist,» muheleb ta.

Järgmisele saatele läheb Mairoild vastu optimistlikult. «Enesekindlus on tagasi ja tunnen kõigi sõprade ja tuttavate suurt toetust. Järgmine tants on meil tango – minu lemmiktants, kus saab väga palju emotsioone näidata ja ennast tõeliselt välja elada. Usun, et see tants peaks Liinale sobima ja trenni teeme ka rohkem kui varem,» kinnitab ta, et tõsist tööd tehakse saate nimel hoolega.