TANTSUSAADET VAATA SIIT!

 

Eile Saku Suurhallis peetud tantsuvõistluse lõpetuseks astusid lavale Ithaka-Maria Rahula ja Marko Kiigajaan. Marko sõnul käisid eile laval tema lauljannast partnerist nõrgemaid profitantsijaid. "On sama tugevaid, kui mina!" parandas teda Ithaka-Maria.

"Tantsud tähtedega" finaalis astuvad Ithaka-Maria ja Marko kõrval üles ka Liina Vahter ja Mairold Millert. Mõlemad paarid astusid eile üles ka Tallinn International Open Cup 2010 raames.

Esimest korda esinesid Ithaka ja Marko võistluse vahepalana juba laupäeval, kuid soovisid lisaks ka pühapäeval oma oskusi näidata. Kas paar kartis, et vastased saavad päev hiljem esinedes selleks pühapäevaks eelise? "Me lihtsalt leidsime, et meil on mida publikule näidata," muigab Marko süüdistuse peale, "Me vähemalt loodame, et rahvale meeldis."

"Ma arvan, et terve tänase päeva jookusul on olnud tasemelt nõrgemaid naistantsijaid kui tema," arvab Marko Ithaka-Maria tantsuoskuse kohta, "Vähemalt üks!"

"Luba ma parandan! On sama tugevaid kui mina!" muheleb Ithaka.

"Kindlasti on väga suur osa tööst juba kolme kuu jooksul ära tehtud," võtab naine kokku järgmise nädala plaanid. Ometi on ees veel suur töö, sest Marko sõnade kohaselt ootab neid nädala jooksul ees veel vähemalt 20 harjutustundi.

"Tantsud tähtedega" finaalsaade on eetris sel pühapäeval kell 20:05.