Minu emps on kõvem kokk kui sinu ema

  • PäritolumaaEesti
  • Valmimisaasta2022
Saade on järelvaadatav 30 päeva
Saade on nähtavvaid Eestis
H2:E3
Kaasahaaravas telesõus astuvad vastamisi kaks paari, kus vanemad juhendavad ja lapsed kokkavad. Parem paar pääseb järgmisesse saatesse. Tänases saates asuvad võistlustulle Hunt Kriimsilm ehk õpetaja-, õhtujuhi- ja pulmavanema ametit pidav Ivi koos kudumidisainerist tütre Siretiga ning toidukoolitaja ja grillmeister Tarmo koos tehnikahuvilise poja Markusega.
Kanal 2
H2:E4
Vanemad juhendavad ja lapsed kokkavad, parem paar pääseb järgmisesse saatesse. Täna panevad köögis pannid vastamisi toidukoolitajast grillimüüja Tarmo koos tehnikahuvilise poja Markusega ja kaitseväe kokk ning meedik Katri oma motohuvilise tütre Carmeniga.
Kanal 2
H2:E5
Vanemad juhendavad ja lapsed kokkavad, parem paar pääseb järgmisesse saatesse. Täna kaitsevad eelmise saate võitu toidukoolitajast grillmeister Tarmo ja logistika IT-spetsialistiks õppiv poeg Markus. Nende vastasteks köögis on hooldustöötaja ja suur hobikokk Kaire oma sporti ja joonistamist armastava poja Aroniga.
Kanal 2
H2:E6
Vanemad juhendavad ja lapsed kokkavad, parem paar pääseb järgmisesse saatesse. Oma meeskonnatöö oskused panevad saates proovile hooldustöötajana tegutsev kirglik hobikokk Kaire ja tema poeg Aron ning lasteaia majandusjuhataja Svetlana ja tema reisihimuline inseneriks õppiv tütar Riina.
Kanal 2
H2:E7
Vanemad juhendavad ja lapsed kokkavad, parem paar pääseb järgmisesse saatesse. Täna asuvad köögis võistlustulle lasteaias majandusjuhatajana töötav Svetlana koos inseneriks õppiva tütre Riinaga, kes armastab üle kõige reisimist ja jalgpalli. Nende vastasteks on hobi korras rätsepaks õppiv raamatupidaja Ülle ning tema sporditarvete müügiga tegelev poeg Kaur.
Kanal 2
H2:E8
Vanemad juhendavad ja lapsed kokkavad. Žürii valib välja maitsvama roa. Parem paar pääseb järgmisesse saatesse. Täna on köögis mehine lahing, sest vastamisi lähevad uusi väljakutseid armastav raamatupidaja Ülle ja tema jooksufännist sporditarvete müügiga tegelev poeg Kaur ja särtsakas koolitaja Kairit ning maatöid armastav Jaan Robert.
Kanal 2
H2:E9
Vanemad juhendavad ja lapsed kokkavad. Žürii valib välja maitsvama roa. Parem paar pääseb järgmisesse saatesse. Oma kokkamise ja aja peale juhendamise oskused panevad proovile tegus koolitaja Kairit ja tema kantrimuusikat ning traktoreid fännav poeg Jaan Robert. Nende vastasteks on büroojuht ja baaridaam Äli ja tema tütar Kelli.
Kanal 2
H2:E10
Vanemad juhendavad ja lapsed kokkavad. Žürii valib välja maitsvama roa. Oma tiimitöö oskused pliidi ääres panevad proovile büroojuht ja baaridaam Äli koos köögist pigem eemale hoidva tütre Kelliga. Ja grimeerija ning juuksur Signe koos meelelahutajast poja Joosepiga.
Kanal 2
H2:E11
Vanemad juhendavad ja lapsed kokkavad. Žürii valib välja maitsvama roa. Oma kulinaarseid oskusi näitavad köögis grimeerija ja juuksur Signe ning laeval showartistina töötav muusikust poeg Joosep. Ja nende vastased lasteaias töötav kirglik küpsetaja Krista ja tema loominguline tütar Triinu-Liisu.
Kanal 2
H2:E12
Vanemad juhendavad ja lapsed kokkavad. Hooaja viimases saates lähevad tiitlit kaitsma grimeerijast juuksur Signe ja oma bändi tegev, laevas showartistina tegutsev Joosep. Nendega lähevad köögis vastamisi (oma kohvikut pidanud) hobikokk Anneli koos sportliku ja loomingulise poja Jostiga.
Kanal 2
H3:E1
Kaasahaaravas telemängus vanemad juhendavad ja lapsed kokkavad. Žürii valib välja maitsvama roa, parem paar võidab auhinnaraha ja pääseb järgmisesse saatesse. Kolmanda hooaja avasaates on võidutiitlit kaitsmas reisihimuline hobikokk Anneli koos oma poja Jostiga ning seekord on nende vastasteks köögis MyItaly toidustuudio perenaine Heret oma särtsaka tütre Luisaga.
Kanal 2