Võmmid
E-R 16:00 · Kordus E-P hommikul

Põgenev tagaotsitav teeb meeleheitliku otsuse. Liiga kaitsev tüdruksõber seab politsei töö kahtluse alla ning lõpetab käeraudades. Armukade mees jääb ilma rohkemast kui tüdruksõbrast, kui ta otsustab naise pojaga kaklema minna.

  • PäritolumaaUSA
  • Valmimisaasta2020
Saade on järelvaadatav
Saade on nähtavvaid Eestis
H33:E3
Pisarad ja hirmud
Pehme loomuga jalgrattur leiab võimaluse politseinike šokeerimiseks. Pereisa tunnistab kahetsusega politseinikele, et COVID-19 hirmud panid teda vigu tegema. Ametnikud uurivad teel ära keeranud autot.
Duo 5
H33:E4
Kolmas ratas
Veoauto omanik avastab, mis juhtub siis, kui ust ei lukusta. Politsei rahustab maha meest ja palub tal edaspidi paremaid valikuid teha. Inspektor peab tegutsema terapeudina mitme inimese ja nende suhete jaoks.
Duo 5
H33:E5
Teeme seda otse-eetris
Politseinikud teevad koostööd, et põgeneva sõiduki sabas püsida. Autojuht hoiab otseülekandega oma sõpru enda vahistamisega kursis. Ema soov hirmutada oma tütar paremini käituma võtab tõsise pöörde.
Duo 5
Duo 5
Duo 5
H33:E6
Ratas põõsas
Korravalvurid on mures, sest põgenevast mehest jääb maha jälg keelatud esemetest. Noor naine otsustab mõtlematult välja minna mehega, kellele ta on hüüdnimeks pannud "Puudulik". Mõned hästi paigutatud turvakaamerad aitavad mehe varastatud rattaga uuesti kokku viia.
Duo 5
Duo 5
Duo 5
H33:E7
Klaasist süda
Mees üritab varastatud mootorrattaga kihutades politsei eest põgeneda. Politseinikud uurivad koduvägivalla tagajärgi. Ema ja isa ei taha tunnistada, et nende harjumused võivad nende last mõjutada.
Duo 5
Duo 5
Duo 5
H33:E8
Tõe vältimine
Politsei seab kahtluse alla juhi antud nime õiguspärasuse. Nii mees kui naine kaitsevad teineteist koduvägivalla juhtumis. 12-aastane sõprus satub ohtu, kui naine kahtlustab oma toakaaslast varguses.
Duo 5
Duo 5
Duo 5
H33:E9
Ma ei saa sind elama õpetada
Naine palub politseil sekkuda pärast seda, kui ta endine mees ähvardab tema kodu hävitada. Varasemad meditsiinilised protseduurid sunnivad naist leidma valu leevendamiseks ohtliku viisi. Politseinikud otsivad salapärast autojuhti, kes põgenes pärast autoavariid.
Duo 5
Duo 5
Duo 5
H33:E10
Käitu oma vanusele vastavalt
Staažikas kapral annab nõu noorele mootorratturile. Naine vihastab, kui ta tagurdamise pärast rajalt maha võetakse. Politsei annab juhile mitu võimalust end süüst puhtaks pesta.
Duo 5
Duo 5
Duo 5
H33:E11
Reetmine ja imikutoit
Naine üritab oma sõpra otse politseinike silme all süüdlaseks teha. Autojuhi valik tekitab küsimusi. Varastatud veoautot kasutav mees väidab, et süüdi on tema sõber.
Duo 5
Duo 5
Duo 5
H33:E12
Tühijooks
Põgenevad kahtlusalused riskivad oma turvalisusega, peites end ohtlikusse sohu. Ühe juhi jaoks saab katkine veok väga pika probleemide rea alguseks. Politseinikud tunnevad kaasa naisele, kes on pressi alla sattunud.
Duo 5
Duo 5
Duo 5
H33:E13
See You Later, Alligator
Mehel tekivad raskused, sest kotil ebaseaduslike asjadega on tema nimi. Jutukas autojuht räägib politseinikele pika ja vastuoluliste detailidega loo. Paar, kes leiab oma hoovist alligaatori, kutsub abi.
Duo 5
Duo 5
Duo 5
H33:E14
Anna gaasi!
Politseinikud on hämmeldunud, kui mees üritab neid veenda, et nad ta vanglasse viiksid. Sädemed lendavad, kui juht üritab kiirteel oma veokil vaid kahel rattal sõita. Korrakaitsjad on valvel, kui sõjakale mehele lähenevad.
Duo 5
Duo 5
Duo 5
H33:E15
Üheksa elu
Lahke noormees üritab takistada oma tüdruksõbra vanglasse sattumist. Politseinikud päästavad ohtlikusse kohta peitunud kassipoja. Mees ütleb, et on varastatud veokiga vaid ühe päeva sõitnud, kuid ta on juba kuud ära olnud.
Duo 5
Duo 5
Duo 5
H33:E16
Mis tähtskujust sa oled?
Noorpaar kulutab liiga palju aega vaidlemisele ja ei pööra piisavalt tähelepanu teele. Inspektor kasutab oma kindlalt töötavat nippi, et keegi valelt tabada. Jutukas autojuht saab oma maja ees süüdistuste osaliseks.
Duo 5
Duo 5
Duo 5
H33:E17
Üle mäe
Varastatud veokiga kahtlustatava tagaajamine toimub konarlikul maastikul. Bensiinijaama töötajad helistavad politseisse, kui märkavad pumba juures magavat paari. Politseinikele tuttav mees näitab neile, et suudab muutuda.
Duo 5
Duo 5
Duo 5
H33:E18
Suured summad
Isikupärastatud võtmehoidja seab mehe niigi nõrga loo kahtluse alla. Jalgrattur viskab midagi maha kui saabuvaid politseinikke näeb. Ladusa juhi jutu järgi leidub tema autos vaid paar prügikotti.
Duo 5
Duo 5
Duo 5
H33:E19
Viharavi
Väidetav murdvaras väidab, et kotitäis raha on kingitus tema vanaemalt. Roosa pearätiku leidmine paneb politseinikud kahtlusaluse jutus kahtlema. Politseinik üritab meest pärast kaklust oma naisega maha jahutada.
Duo 5
Duo 5
Duo 5
H33:E20
Täielik autokarma
Politseinik pärib juhilt, miks tema väidetavalt katki läinud auto näib avarii teinud olevat. Üks takistus järgneb teisele ja ei lase naisel oma sõidukit parandada. Uut algust igatseval noormehel on rasked ajad.
Duo 5
Duo 5
Duo 5
H33:E21
Ütle see välja
Kaks tanklas kummaliselt käituvat meest äratavad töötajas kahtluse. Politseinikud arreteerivad mehe, kes on oma nooremale vennale ebaturvalise keskkonna loonud. Ema kutsub politsei, kui tütar ta veega üle kallab.
Duo 5
Duo 5
Duo 5
H33:E22
Eks püüa kinni
Tagaajamine maastikul osutub politseinike jaoks nii ohtlikuks kui ka kasulikuks. Politsei leiab kaubiku pagasiruumist rohkem kui varastatud konditsioneeri. Segaduses mees ei mäleta, mis tema taskus on.
Duo 5
Duo 5
Duo 5
H33:E23
Ohtlik olukord
Põgenev rattur teeb mitu ebaõnnestunud katset korravalvurite eest pääseda. Kahtlasel tegelasel on kummaline meetod vee joomiseks. Pärast oma pere linnast lahkumist hakkab noor naine rumalaid valikuid tegema.
Duo 5
H33:E24
Härra Clean Getaway
Varastatud autoga sõitev mees selgitab politseinikele oma unikaalset hüüdnime. Politsei läheb vähem kui 30 minuti jooksul kaks korda samasse majja, et lahendada segane peretüli. Ema, kellel on mitu erinevat prioriteeti, jääb jänni.
Duo 5