Võmmid
K, R 16:00, N 15:55 · Kordus L-P hommikul

Põgenev tagaotsitav teeb meeleheitliku otsuse. Liiga kaitsev tüdruksõber seab politsei töö kahtluse alla ning lõpetab käeraudades. Armukade mees jääb ilma rohkemast kui tüdruksõbrast, kui ta otsustab naise pojaga kaklema minna.

  • PäritolumaaUSA
  • Valmimisaasta2023
Saade on järelvaadatav
Saade on nähtavvaid Eestis
H35:E28
Halvad uudised
Vihane klient laseb maha apteegi turvamehe. Varastatud autoga avarii teinud naine saab ise vigastusi. Mees barrikadeerib end koos emaga oma korterisse.
Duo 5
Duo 5
H35:E29
Väljakutse vastu võetud
Politsei eest ära jooksja satub tupikusse. Kui ta käe taskusse pistab, kasutab politsei ta taltsutamiseks tulirelva. Relvastatud röövilt tabatud mees tunnistab, et viha sai temast võitu.
Duo 5
Duo 5
H35:E30
Kinni jäänud
Juht hüppab välja liikuvast kaubikust ja püüab end politsei eest peita. Teismeline keeldub politsei signaali peale peatumast. Politsei eest põgenev mees takerdub aia külge.
Duo 5
Duo 5
H35:E31
Kiired ja pahased
Tagaajamise käigus oma auto kraavi sõitnud juht põgeneb aasia restorani, kus ta lõpuks tabatakse. Logelev kahtlusalune tabatakse metamfetamiini suitsetamast. Tossavast vrakist päästetakse purjus juht.
Duo 5
Duo 5
H35:E32
Ma olen merineitsi
Valge kaubikuga kahtlusalused püüavad politsei teed jalgrattaga tõkestada. Mees püüab minirattal politsei eest põgeneda. Merineitsi takistab liiklust ja tema käest leitakse ebaseaduslikke ravimeid.
Duo 5
Duo 5
H35:E33
Ebaõnnestumised
Isaga raha pärast tülitsev mees kähmleb kolme politseinikuga. Mootorrattur põgeneb Fontanas politseinike eest. Alameda maakonnas rammib kahtlusalune patrullsõidukit.
Duo 5
Duo 5
H35:E24
Mopeedivargus
Varastatud mopeediga vahele jäänud mees püüab käed raudus ära joosta. Politsei leiab püksata mehe. Kahtlusalune leitakse valesti pargitud autost magamast.
Duo 5
H35:E25
Ohtlik armastus
Varastatud auto sõidab tagaajamise käigus vastassuunavööndis. Kahtlusalune võtab üledoosi. Purjus isa ründab oma geist poega ja püüab end peita puu taha.
Duo 5
H35:E26
Kõige halvem auto
Teetõkised peatavad põgeneja, kuid enne jõuab sõidukist naisterahvas välja kukkuda. Kõrvalistuja põgeneb ja püüab end teiste riietega maskeerida. Akendeta autoga sõitev Oklahoma naine tunnistab, et ta on metamfetamiini tarvitanud.
Duo 5
H35:E27
Kustunud armulõõm
Politsei leiab kinnipidamise käigus autost 51 kilo kokaiini. Jalgrattur põgeneb metsa samal ajal metamfetamiini ja kanepit suitsetades. Naine kasutab tulekustutit, et oma tüdruksõbra ust maha murda.
Duo 5