Spartacus
E-R · Kordus E 04:50, T 04:30

Traakia vaba mees Spartacus nõustub ühinema roomlastega, et võidelda oma hõimu vaenlaste vastu. Reetmise tõttu kaotab ta oma elu üle kontrolli.

  • PäritolumaaUSA
  • Valmimisaasta2011
H2:E2
Missioon
Batiatus mõtleb välja kavala plaani ning värbab Lucretia, Gaia ja rahulolematuid gladiaatoreid, et see ellu viia. Oenomaus ihkab tagasi saada gladiaatorite kõrgeimat auastet, kuid tema ette kerkivad uued väljakutsed.
Duo 5
H2:E3
Patriarhaat
Ajal, mil tema varandus kasvab ja ees terendab helge tulevik, jahmatab Batiatust isa tagasitulek. See seab ohtu tema katsed saada kõrgem auaste.
Duo 5
Duo 5
H2:E4
Maski all
Batiatuse majas toimub vana ja noore võimuvõitlus. Lucretia nõustub vastumeelselt oma mehe riskantse plaaniga. Gannicus leiab end ebastabiilses olukorras.
Duo 5
Duo 5
H2:E5
Kalkulatsioon
Quintuse isa kuulutab välja turniiri, et selgitada välja oma gladiaatorite väärtus. Cricus, kes üritab iga hinna eest ennast tõestada, on haaratud majasisesesse võimumängu.
Duo 5
H2:E6
Kibe lõpp
Batiatus ihkab kättemaksu teda tabanud ebaõnne eest ning kasutab selleks ära oma gladiaatoreid ja Soloniust. Käes on uue areeni avamine, mis tõotab vaatemängulisi võitlusi ja verd.
Duo 5
H3:E1
Põgenenud orjad
Spartacus avastab, et tema uue rolliga vabastatud orjade liidrina, on seotud suured kohustused ja kulutused. Claudius Glaberi saabumine Capuasse sunnib Spartacust mässulist seltskonda ohjes hoidma.
Duo 5
Duo 5
H3:E2
Koht selles ilmas
Gladiaatorid sisenevad Naeviat otsides majja ja vabastavad orjad. Lucretia soovib korraldada rituaali jumalate auks. Doctore saabub tagasi paika, kus ta oli enne Batiatusega kohtumist.
Duo 5
Duo 5
H3:E3
Heategija
Mässulised saavad uudiseid kellegi kohta, kellest nad hoolivad ning Spartacus peab otsustama, kas ühe inimese päästmine on väärt riskimist paljude eludega.
Duo 5
Duo 5
H3:E4
Tühjad pihud
Spartacus juhib ellujääjaid läbi metsa, kuid Crixus eraldub neist ja naaseb paika, kus ta minevikus kannatas. Lucretia sekkub Ilithyia asjadesse taotledes mõjuvõimsa roomlase heakskiitu.
Duo 5
Duo 5
H3:E5
Vaba mees
Spartacus juhib hulljulget missiooni Crixuse vabastamiseks roomlaste vangistusest, kuid Batiatuse majast pärit gladiaator muudab selle keeruliseks. Ilithyiase salaplaan seab ta abiellumise Glaberiga ohtu.
Duo 5
H3:E6
Valitud tee
Spartacus soovitab oma püsimatutele mässulistele ennast treenida, et olla valmis pühamu kaitsmiseks. Lucretia ja Ilithyia otsivad teineteiselt lohutust. Glaber kasvatab oma vägesid uute nekrutite palkamisega.
Duo 5