SEAL Team
E-R hommikul · Kordus E-R öösel

Mereväe eliitüksuse SEAL liikmed peavad vangerdama oma töö ja isikliku elu vahel, treenides, planeerides ja ellu viies kõige ohtlikumaid ja kõrgeima panusega missioone, mida riik võib neilt nõuda.

  • PäritolumaaUSA
  • Valmimisaasta2017
Saade on järelvaadatav 14 päeva
Saade on nähtavvaid Eestis
H1:E19
Rajalt maha
SEAL-i meeskond saadab Ray salaja elavale vürtsiturule hea kursiga raha vahetama ning Jason üritab rajalt maha võtta terroristi, kes teadaolevalt kannab enesetapuvööd.
Duo 5
Duo 5
H1:E20
Minu vaenlase vaenlane
Jasoni ja SEAL-i meeskonna elud on ohus, kuna riskantne missioon väga tähtsa sihtmärgi tabamiseks võib tegelikult osutuda lõksuks.
Duo 5
Duo 5
H1:E21
Impeeriumide surnuaed
Pärast helikopteriõnnetust kui vaenlased on nad alla tulistanud, peab SEAL-i meeskond missiooni jätkama ning vigastada saanud Jason läheb üksi nende sihtmärgile järele.
Duo 5
Duo 5
H1:E22
Äri hind
Jason valetab oma peapõrutuse tõsiduse kohta, et saada tõend oma lahingukõlbulikkuse kohta, sest ta plaanib koos SEAL-i meeskonnaga viimast missiooni, et maksta kätte Echo meeskonna hukkumise eest enne, kui nad lähetusest koju naasevad.
Duo 5
Duo 5
H2:E1
Relvad maha
Jason ja Bravo meeskond suunduvad Guinea lahte, et päästa ameeriklastest pantvangid naftaplatvormi üle võtnud relvastatud rühmituse käest.
Duo 5
Duo 5
H2:E2
Ära iial ütle sure
Jason ja Bravo meeskond reisivad Saudi Araabiasse, kus äärmuslased on enda kätte haaranud maa-aluse veehoidla ja ähvardavad veevarustussüsteemi siberi katku lasta. Ray kaalub teise meeskonnaga liitumist.
Duo 5
Duo 5
H2:E3
Halvimad tingimused
Pärast traagilisi rünnakuid seisab Jason silmitsi raske otsusega, mis puudutab tema tulevikku koos Bravoga.
Duo 5
Duo 5
H2:E4
Kõik mis loeb
Bravo meeskond on Mumbais päästmas USA välisteenistuse ohvitseri, keda radikaalid pantvangis hoiavad. Jason hindab ümber oma kasvatusstiili ja leiab viisi oma lastega kontakti saamiseks.
Duo 5
Duo 5
H2:E5
Ütle uuesti
Mumbais pantvangis olnud Ameerika üliõpilaste päästeoperatsiooni ajal, saavad Bravo meeskonna liikmed eluohtlikke vigastusi.
Duo 5
Duo 5
H2:E6
Hoia seda, mis sul on
Bravo meeskond teeb koostööd Mehhiko merejalaväega, jahtides Mehhiko ühe võimsaima ja ohtlikuma narkokartelli juhte.
Duo 5
Duo 5
H2:E7
Eravestlused
Bravo meeskond otsib vihjeid, mis viiks nad Mehhiko ühe võimsaima ja ohtlikuma narkokartelli juhi Andres Dozani.
Duo 5
Duo 5
H2:E8
Parallaks
Jason ja Mandy lähevad salaja puhkusel viibiva paarina Mexico City peenesse ööklubisse, et saada jälile ühele Andres Doza kartelliliikmele.
Duo 5
Duo 5
H2:E9
Santa Muerte
Varitsusele sattudes hakkab SEAL-i meeskond kahtlustama, et keegi seestpoolt lekitab teavet kartellile.
Duo 5
Duo 5
H2:E10
Vangi dilemma
Jaht Andres Dozale lõpeb, kui SEAL-i meeskond teeb veel viimase jõupingutuse, et leida ja tabada Mehhiko ühe võimsaima ja ohtlikuma narkokartelli juht.
Duo 5
Duo 5
H2:E11
Tagurpidi kõrgetel kontsadel
Bravo meeskond teeb koostööd Briti erilennuteenistusega, et päästa terroristide poolt pantvangi võetud kaaperdatud lennuki reisijad.
Duo 5
Duo 5
H2:E12
Nähtamatud asjad
Bravo meeskond sõidab Türki päästma noort ameeriklannat, kes on vabatahtlikult abiellunud ISIS-e juhiga.
Duo 5
Duo 5
H2:E13
Aeg särada
Bravo meeskond töötab meeleheitlikult, et päästa eluohtlikust olukorrast Sonny, kes Põhja-Korea ranniku lähedal salajasel missioonil allveelaeva torpeedotorusse lõksu jääb.
Duo 5
Duo 5
H2:E14
See, mis näib
Bravo meeskond on salajasel missioonil, et koos Kongo armeega tabada mässuliste relvastatud rühmituse juht. Jason vaidleb Emmaga kolledži üle ning Sonny ja Davis teevad oma tuleviku osas tähtsa otsuse.
Duo 5
Duo 5
H2:E15
Sa sured ainult üks kord
Bravo meeskond võtab ette spetsoperatsiooni tabamaks mitmete terrorirünnakute rahastaja ja peakorraldaja.
Duo 5
Duo 5
H2:E16
Räpane, räpane Gucci
Sel ajal, kui Bravo meeskond valmistub „mugavaks“ ümberpaigutuseks koos luksusega ööbida Filipiinidel hotellis, püüab Jason leida viisi, kuidas Emma kolledži eest maksta.
Duo 5
Duo 5
H2:E17
Kaotatud paradiis
Samal ajal kui Bravo meeskonda tegeleb Filipiinide eriüksuslaste väljaõpetamisega, toimub Manilas ootamatu pommirünnak.
Duo 5
Duo 5
H2:E18
Tasumise tund
Bravo meeskond haub kättemaksu ning otsib inimest, kes on vastutav ootamatu pommirünnaku eest, mis ühe nende seast ohtu seadis.
Duo 5
Duo 5
H2:E19
Ravida ja isoleerida
Ajal, mil Bravo meeskond on missioonil Malis, võitleb nende sõber, endine mereväelane SEAL-ist Brett Swan jätkuvalt oma vaimse tervisega.
Duo 5
Duo 5
H2:E20
Kaks kõva kivi
Jasoni ja Ray vahelised pinged lähenevad kriitilisele piirile. Lisal seisab ees viimane eksam ohvitserikandidaatide koolis.
Duo 5
Duo 5