Walker - Texase korravalvur
E-R päeval · Kordus N 01:05, R 01:40

  • PäritolumaaUSA
  • Valmimisaasta2000
  • OsadesChuck Norris, Clarence Gilyard Jr., Sheree J. Wilson
Saade on järelvaadatav 14 päeva
Saade on nähtavvaid Eestis
H9:E16
Kuus tundi
Kurjategija ähvardab röövitud miljonäri tütre tappa ja mõrva Interneti otseülekandes näidata, kui tema nõudmisi ei täideta. Walkeril ja korravalvuritel on tüdruku leidmiseks kõigest mõned tunnid.
Duo 5
H9:E17
Keskaegsed kuriteod
Walker ja korravalvurid jälitavad Texasesse saabuvad osavaid murdvargaid, kes päeval röövivad kallist kunsti ja kalliskive ning õhtuti esinevad kohalikus keskaegses restoranis.
Duo 5
H9:E18
Legendid
Vahistatud maffiapealiku poeg maksab kätte isa tabamisele kaasa aidanud inimestele. Walker kohtub Dallases kickbox'i maailmameistrivõistlustel oma vanade sõpradega.
Duo 5
H9:E19
Ohtlik kiirus
Gage ja Sydney kehastavad ennast ümber mootorratturiteks, et tabada narkootikumidega kauplevat tsiklijõuku.
Duo 5
H9:E20
Täielik vaikus
Gage kaotab kõrvakuulmise ja õpib Sydney abiga toime tulema. Kui autovargad tapavad Gage'i kooliaegse kallima, asuvad korravalvurid mõrtsukaid otsima.
Duo 5
H9:E21
Verised teemandid
Walker ja korravalvurid üritavad takistada ebaseaduslikku teemantide relvade vastu vahetamist. Alexile muutub ohtlikuks ebola viiruse puhang.
Duo 5
H9:E22
Korravalvurid võtteplatsil
Korravalvurid juhtuvad kogemata filmivõtetele, kus neist saavad juhuslikult staarid. Walker ja Trivette osalevad heategevuslikul mootorratta sõidul. Walker ja Alex valmistavad oma esimese lapse sünniks.
Duo 5
H9:E23
Viimane lahing, 1
Kogu sarja eelviimases osas põgeneb kurikuulus kurjategijate jõuk vanglast ja tahab Walkerile kätte maksta. Walker peab korraga kaitsema oma sõpru kurjategijate rünnakute eest ja olema Alexile sünnituse juures toeks.
Duo 5
H9:E24
Viimane lahing, 2
Kogu sarja viimases osas on Walkeri ülesandeks vabastada oma sõbrad kurikuulsa kurjategijate jõugu käest, kes vannub korravalvuritele kätte maksta. Alex toob ilmale Walkerite pere esimese lapse.
Duo 5
H1:E1
Üks lööming, üks korravalvur, 1
Walker avastab, et pangaröövlite jõugul on plaanis röövida korraga nelja panka. Kuna keegi ei usu teda, peab ta kurjategijatele üksi vastu astuma.
Duo 5
H1:E2
Üks lööming, üks korravalvur, 2
Walker avastab, et pangaröövlite jõugul on plaanis röövida korraga nelja panka. Kuna keegi ei usu teda, peab ta kurjategijatele üksi vastu astuma.
Duo 5
H1:E3
Piiri peal
Alexit jälitab vanglast vabanenud kurjategija, kelle kohtuprotsessis Alex süüdistajana oli osalenud. Alex ei tee jälitajast välja, kuid Walker on valmis vajadusel vahele sekkuma.
Duo 5
H1:E4
Vari öös
Kongresmeni käsilane tapab Jaapanis mõjuka mehe ja mõrva eest tõotatakse kättemaksu. Walker ja Trivette uurivad kongresmeni kahtlaseid tehinguid.
Duo 5
H2:E1
Pearaha
Walker ja Trivette jälitavad pangaröövlit, kelle kannule on saadetud palgamõrvar, kes teeb kõik selleks, et röövitud raha põgenejalt kätte saada.
Duo 5
H2:E2
Tormihoiatus
Trivette registreeritakse süüdimõistetuna vanglasse, et seal uurimine korraldada. Tormiga satub vangide buss avariisse, vangid põgenevad ja võtavad pantvangi väikese hotelli külalised.
Duo 5
H2:E3
Jumala nimel
16-aastase Emmy isa palub Alexilt abi oma tütar usurühmituse rüpest päästa. Viimast juhib aga endine kurjategija ja Alex satub eluohtlikku olukorda.
Duo 5
H2:E4
Kuritegu vastu tahtmist
Walker peab paljastama kriminaalhooldusametniku, kes sunnib tingimisi vabastatuid omakasu eesmärgil kuritegusid sooritama.
Duo 5
H2:E5
Põgenemine
Walker ja Trivette peavad kohtusse saatma tunnistaja, keda jälitavad palgamõrvarid.
Duo 5
Duo 5
H2:E6
Peresidemed
Walker uurib mõrva, mille süüdlased röövivad Walkeri kodust tema väikese külalise.
Duo 5
Duo 5
H2:E7
Ohtlik mürk
Walker jõuab jälile ettevõttele, kes reostab keskkonda mürgise õliga.
Duo 5
Duo 5
H2:E8
Lõpetamata juhtum
Walkerile valmistab peavalu noormees, kes võistleb temaga kuritegude lahendamises.
Duo 5
Duo 5