Guajaana kullakaevurid
P 22:30, L 22:20

Vincent on 20-aastane geoloogiatudeng Pariisist, kes saabub praktikale Prantsuse Guajaana kullakaevandusse. Peagi võtab kohalik kullaboss lord Antoine Serra Vincenti oma hoole alla ning avab talle ukse kullakaubanduse peadpööritavasse maailma.

  • PäritolumaaPrantsusmaa
  • Valmimisaasta2016
H1:E5
Tomasinho
Kaks noort brasiillast Tomasinho ja Carmen võtavad vägivaldselt laagri oma valdusesse. Vincent püüab iga hinna eest oma nahka päästa, kuid peab siiski teenima ka oma uusi ülemusi. Cayenne’is õnnestub Serral hankida infot laagri vastu tehtud rünnakute kohta.
Duo 5
H1:E6
Plaaniga tüdruk
Serra võtab Silva ja Claudio abiga oma kaevanduse tagasi. Vincent ja Serra püüavad Brasiilias Clara Quintero ja ta emaga vaherahu sõlmida. Nende plaan paneb ohtu nii Nathalie kui Waki, kuid sellest keeldumine on võimatu.
Duo 5
H1:E7
Värvuke
Vincent ja Anita kolivad vaatamata Serra vastuseisule kokku. Vincent püüab abistada acaimarjade firmal jalgu alla saada, kuid ta mõtte on endiselt Sarah Bernhardti kaevanduse juures. Kui selgub, et Serra on ise müütilise kaevanduse üles leidnud, ripub kõigi asjaosaliste elu juuksekarva küljes.
Duo 5
H1:E8
Kõik kullatüki nimel
Serra leiab oma vana sõbra surnukeha ja Vincent varastab Serra tagant kulda, et tasuda oma võlga Quinterose ees. Vaatamata kõigele otsustab Serra koos Nathalie abiga Vincenti aidata.
Duo 5
H2:E1
Wayanade kuld
Vincent tahab alustada kaevandamist Sarah Bernhardti kaevanduses ja loodab Serra toele. Viimane on aga otsustanud võita tagasi Nathalie südame ning Guyanast lahkuda.
Duo 5