Piirideta
E-R hilisõhtul · Kordus E-R öösel

  • PäritolumaaPrantsusmaa
  • Valmimisaasta2012
  • RežissöörLudovic Colbeau-Justin, Didier Le Pêcheur, Julien Despaux
  • OsadesVincent Elbaz, Anne Girouard, Sarah Brannens
H1:E2
Vincent peab lammutama rahvusvahelise uimastiäri, vältides seda, et tema politseikomissarist õde saaks venna ülesandest teada. Eksnaise ja tütre tagasivõitmine osutub Vincenti jaoks arvatust keerulisemaks, ent ta ei anna alla.
Duo 5
Duo 5
H1:E3
Vincentil on vaja lahendada probleem suure rahvusvahelise relvaäriga, mille juht on salateenistusele tundmatu. Vincenti õde Juliette uurib relvaäriga seotud isiku mõrva ning Vincent üritab tema kaudu vajalikku infot hankida, ent asjad ei laabu plaanitult.
Duo 5
Duo 5
H1:E4
Juliette vahistab uurimise käigus Hydra agendi, kauni eskorttüdruku, kelle Vincent peab päästma, et mitte seada ohtu oma missiooni ega paljastada salajast võrgustikku. Vincent võtab suuri riske, et leida rahvusvahelist relvakaubitsejat.
Duo 5
Duo 5
H1:E5
Vincent avastab, et Marseille sadamas tegeletakse inimkaubandusega. Ta tapab kogemata ühe sadamatöölise, põgenedes samal ajal kurikaelte eest. Juliette asub juhtumit uurima ja ähvardab vennale jälile saada. Vincent üritab õde üle kavaldada.
Duo 5
Duo 5
H1:E6
Salakaubavedaja röövib Vincenti tütre Lola. Kelm on Vincentil sihikul, ent samal ajal otsustab Juliette Vincenti vahistada, kahtlustades teda sadamatöötaja tapmises. Vincent teeb kõik selleks, et jaoskonnast põgeneda ning tormata tütart päästma.
Duo 5
Duo 5
H2:E1
Vereteemandid
Vincent uurib ebaseaduslikku teemantide turgu „Must käsi.” Organisatsiooni juht on Lola koolis toimunud tulekahjuga seotud isik, ent süütamises kahtlustatakse hoopis Lola poiss-sõpra Arthurit. Vincent peab töötama koos Bertrandiga, kes plaanib abielluda tema eksnaisega. Õhus on elektrit.
Duo 5
Duo 5
H2:E2
Sisseimbumine
Et võita Koskase usaldust ja tungida tema juhitavasse organisatsiooni, peab Vincent varastama politseilt teemandid ja tagastama need Koskasele. Alex „viskub hundi lõugade vahele”, hakates uurima kinnisvarafirmat, mida ta peab kooli tulekahju eest vastutavaks. Firma kuulub aga just Koskasele.
Duo 5
Duo 5
H2:E3
Rööv Marseille moodi
Vincent peab uue bossi heaks panema toime röövi ning riskib politseile vahele jäämisega. Missioon on usalduseproov: keegi ei tööta „Mustas käes”, ilma usaldust verega tõestamata. Lola satub globaliseerumisvastase aktivisti Virgili lummusesse, mis pahandab väga Arthurit.
Duo 5
Duo 5
H2:E4
Elusat või surnult
Vincent peab päästma kurikuulsa Koskase naha. Alex satub hädaohtu. Juliette otsib väsimatult „maskis kohtumõistjat” ning hakkab jõudma Hydra saladusele aina lähemale.
Duo 5
Duo 5
H2:E5
Prototüüp
Vincent saab ülesandeks varastada Prantsuse armee drooni prototüüp, et Koskast paremini vahele võtta. Koskas tahab, et Vincent tapaks Bertrandi, sest peab teda reeturiks. Vincent peab võtma appi kogu oma kavaluse, et vältida hirmsaid tagajärgi.
Duo 5
Duo 5
H2:E6
Riskantne laulatus
Vincentil on 24 tundi aega, et teha kahjutuks ohtlik relvadega varustatud droon ning jõuda Alexi ja Bertrandi pulma kõnet pidama. Juliette on aina rohkem veendunud, et Vincent on „maskis kohtumõistja” ja Vincentil tuleb tema kahtlused kõrvaldada.
Duo 5
Duo 5