Mõistatustekütid
E-R päeval · Kordus P 02:00

  • PäritolumaaUSA
  • Valmimisaasta2020
Saade on järelvaadatav 7 päeva
Saade on nähtavvaid Eestis
H1:E5
Ufod Adamsi mäel
Jessica Chabot ja Phil Torres suunduvad Washingtoni Adamsi vulkaani juurde, kus inimesed on teatanud igaöistest maaväliste olendite külaskäikudest.
Duo 5
H1:E6
Amazonase neetud varemed
Jessica Chobot ja Phil Torres seiklevad Brasiilias Amazonase vihmametsas mahajäetud linnas, kust on teateid paranormaalsetest nähtustest.
Duo 5
Duo 5
H1:E7
Surnute järv
Jessica Chabot ja Phil Torres on lähetusel Lanieri järve ääres, millest on saanud äärmiselt paranormaalselt aktiivne piirkond pärast seda, kui mitu surnuaeda üle ujutati.
Duo 5
Duo 5
H2:E1
Kummituslinna needus
Josh Gates saadab Jessica Choboti ja Phil Torrese Montanasse Nevada Citysse, et nad selgitaks välja, kas selles kullapalavikuaegses kummituslinnas kummitab kurikuulus bandiit George Ives.
Duo 5
Duo 5
H2:E2
Oregoni surmarantšo
Josh Gates saadab Jessica Choboti ja Phil Torrese Oregoni Senecasse, et nad uuriks paranormaalseid loomade muundumisi ookeaniäärses rantšos.
Duo 5
Duo 5
H2:E3
Belli nõia terror
Josh Gates saadab Jessica Choboti ja Phil Torrese Tennesseesse, et nad selgitakse välja tõe verdtarretava Belli nõia legendi osas, sest kohalike sõnul on 19. sajandi alguses tegutsenud nõid naasnud.
Duo 5
H2:E4
Sookummitused
Josh Gates saadab Jessica Choboti ja Phil Torrese Texasesse Saratogasse, et nad uuriks müstilist Saratoga kummitustulede nähtust, mis on piirkonda painanud juba üle 100 aasta.
Duo 5
H2:E5
Kurat metsas
Josh Gates saadab Jessica Choboti ja Phil Torrese New Jerseysse jahtima kurikuulsat Jersey kuradit. Kohalikud on mures deemoni pärast, kes on neid ahistanud juba üle 300 aasta.
Duo 5
H2:E6
Ameerika järvekoletis
Josh Gates saadab Jessica Choboti ja Phil Torrese Vermonti, et nad ajaks Ameerika kõige kuulsama järvekoletise Champi jälgi.
Duo 5
H3:E1
Ameerika libahunt
Josh Gates liitub Jessica Choboti ja Phil Torresega Wisconsini maapiirkonnas, kus nad uurivaid kuuldusi olendist, kes on poolenisti inimene ja poolenisti koletis ja kes on juba üle kolmekümne aasta kohalikke ja loomi rünnanud.
Duo 5
H3:E2
Kogu tõde Ameerika libahundist
Josh Gates on oma kaaslaste Jessica Choboti ja Phil Torresega Wisconsinis legendaarse libahundi moodi olendi jälil.
Duo 5