Tere tulemast mõrvalinna

Charlie Kinkel jääb kauges Nevada kaevanduslinnas kadunuks. Tema naine Trayce uurib asja, kuid kohalikud ei lase teda ligi. Kui surnukeha avastatakse, avavad uurijad suu ja paljastavad, et Charlie mõrv oli traagiline juhtum, milles kahtlustati vale inimest.

  • PäritolumaaUSA, Suurbritannia
  • Valmimisaasta2018
Saade on järelvaadatav 7 päeva
Saade on nähtavvaid Eestis
H1:E4
Donna Fontaine
Idaho osariigis Kendrickis leitakse põlevast hoonest Donna Fontaine’i ja tema poiss-sõbra Fred Palahniuki surnukehad – nad on maha lastud. Vaikimise vandenõu kaitseb mõrvarit seni, kuni tema armukesed murduvad ja paljastavad süüdimõistmiseks vajalikud tõendid.
Duo 5 BLT
H1:E5
Trudy Darby
Mack’s Creekis, Missouri osariigis mõrvatakse 42-aastane Trudy Darby. Kui kadunuks jääb veel kaks kohalikku naist, kahtlustab politsei sarimõrvari tegu. Linnas valitseb vaikus, kuni ootamatult saabunud kõne paljastab, et mõrvarid on lähemal, kui arvata võib.
Duo 5 BLT
H1:E6
Sherry Leighty
Altoonast, Pennsylvaniast, kaob 23-aastane Sherry Leighty, jättes maha kolm väikest last. Pärast 13 aastat kestnud otsinguid avastab ta õde, et kuulujutt, mille järgi ta oma uue poiss-sõbraga linnast põgenes, ei vasta tõele ja et Sherryle lähedased inimesed on varjanud tumedat saladust.
Duo 5 BLT