Kadunud
T-K 16:35, N 16:25 · Kordus P 14:30

Ashley Summers on lõbuarmastav 14-aastane tüdruk. Kui ta 4. juulil kaob, on ta pere hämmingus. Salapära süveneb, kui FBI seostab tema juhtumit veel kahe samast naabruskonnast kadunud noore naisega. Kümme aastat hiljem pole vastust ikka veel.

  • PäritolumaaUSA
  • Valmimisaasta2018
Saade on järelvaadatav 7 päeva
Saade on nähtavvaid Eestis
H9:E8
Michael VanZandt
Kui veteran ja kolme lapse isa Michael VanZandt ühel õhtul Hermosa Beachis, Californias kaob, kahtlustab politsei, et sellega võib olla seotud rühm võõraid. Kuid tema lähedasi kummitavad tema saatusele mõeldes kahtlused otsida ikka ja alati põnevust.
Duo 5
H9:E9
Ali Lowitzer
Ali Lowizter kaob pärast koolibussist väljumist. Uurimine tammub kaks aastat paigal, kuni saabub vihje, et Ali võis sattuda inimkaubitsemise ohvriks. SWAT-tiim siseneb lõbumajja, ent kas see toob 16-aastase Ali koju?
Duo 5
H9:E10
Tabitha Tuders
13-aastane Tabitha Tuders kaob teel bussipeatusesse Nashville'is, Tennessees. Politsei arvab, et ta põgenes, kuid selgub, et tema kadumise taga on häirivad asjaolud ning ta perekond hakkab meeleheitlikult tõde otsima.
Duo 5
Duo 5
H9:E11
Martin Roberts
19-aastane kolledži teise kursuse üliõpilane Martin Roberts on oma korporatsioonis populaarne. Järsku ta kaob. Ainus vihje, mille ta jätab, on krüpteeritud teade. Selguvad hämmastavad saladused. Ent kaks aastat hiljem püüavad ta vanemad endiselt meeleheitlikult teada saada, mis temaga juhtus.
Duo 5
Duo 5