Grand Tour
L-P 19:00 · Kordus L 10:05, P 09:30

  • PäritolumaaUSA, Suurbritannia
  • Valmimisaasta2019
  • OsadesJeremy Clarkson, James May, Richard Hammond
H3:E12
Kuulsused ja kohvrid
May teeb Porsche 917 50. sünnipäeva puhul ülevaate selle kuulsusrikkast ajaloost. Eboladroomil on vastamisi kaks kaasaegset Lanciat - Delta Futurista ja Stratos MAT. Clarkson ja Hammond proovivad kiirendada lennujaama askeldusi motoriseeritud kohvritega.
Duo 5
H3:E13
Mongoolia eri: paksemad jäävad ellu
Kolmik viiakse Mongooliasse Gobi kõrbe serva, kus tuleb ehitada auto, millega tsivilisastiioni otsima sõita. Helikopter toob neile vajalikud komponendid ja nädala toiduvaru ning algab vaevaline ehitus, millele järgneb veel vaevalisem sõit läbi liiva, vee ja lugematute viperuste.
Duo 5
Duo 5
H3:E14
Fordi matused
Hooaja viimases saates vaadatakse tagasi Ford Cortina ajaloole alates selle sünnist 1962.aastal kuni Sierraga asendamiseni 20 aasta hiljem. Hammond võtab Eboladroomil ette Ford Sierra RS Cosworthi. Finaalsaatele kohaselt jäetakse hüvasti nii Ford Mondeoga kui meile tuttavaks saanud stuudiosaate formaadiga.
Duo 5
Duo 5
H4:E1
Merekarud
Uus hooaeg algab Kambodžas, kuid atuode asemel sõidetakse seekord paatidega. Jeremy, James ja Richard Võtavad suuna Vietnamisse ning alustavad seiklust, mis osutub nende elu kõige rängemaks katsumuseks.
Duo 5
Duo 5
H4:E2
Suur aardejaht
Jeremy, Richard ja James lendavad Madagaskarile, et otsida kuulsa piraadi neetud aaret ning katsetada maailma väidetavalt halvimaid teid. Nagu ühele piraadiloole kohane, ei puudu ka siit hädaohud, konfiktid ja plahvatused.
Duo 5