VAATA SAADET!

 

Täna kell 20 algav Kanal 2 mälumäng “Kuldvillak” on pühendatud eilsele Euroopa päevale. Omavahel hakkavad mõõtu võtma Europarlamendi saadik Ivari Padar, Riigikogu väliskomisjoni esimees Marko Mihkelson ja ajalehe Postimees vastutav peatoimetaja Anvar Samost.

 

Nii Padar, Mihkelson kui ka Samost tunnistavad, et mälumängude osas on nad pigem tugitoolisportlased, kes armastavad “Kuldvillakut” telerist vaadata ja kodus kaasa nuputada. “Selle viktoriinivärgiga on nii, et kodus oleme me kõik väga targad, aga ma tean väga hästi, et ise nii-öelda letis olles on see asi teistmoodi,” muheleb Padar.

 

Marko Mihkelsonile ei ole televiktoriinid siiski päris võõrad. Nimelt sattus ta 1986. aastal ETV-sse oma kooli võistkonnaga mälumängu mängima, mille nad tol korral ka võitsid.

 

Postimehe vastutav peatoimetaja Anvar Samost ei ole enda sõnul eriline mälumängur ega ristsõnade lahendaja. Küll aga paelub teda 20. sajandi ajalugu, mille kohta käivaid raamatuid võib ta end lugema unustadagi ja seetõttu tunneb ta ennast nendes teemades veidi tugevamana.

 

Kes kolmest tuntud mehest võidu võtab, selgub täna kell 20 algavas "Kuldvillaku" erisaates. Saatejuht on Teet Margna.