Täna on Kanal 2 eetris “Kuldvillaku” erisaade, mis on pühade eel eriti lõbusas kuues. Saade on pühendatud teatri, muusika ja kino teemadele, ning üksteisega hakkavad mõõtu võtma koreograaf ja õppejõud Jüri Nael, multitalent Mart Sander ja näitleja Madis Milling.

Täna teeb lähenevate pühade puhul “Kuldvillak” väikese pausi tavasaadetesse ja võtab üles teatri, muusika ja kino teemad. Kui palju teavad meie tänased võistlejad ja armastatud kultuuritegelased suurlinnades toimuvast, inimeste elulugudest, Eesti filmist, muusikalidest või kasvõi elevantidest?

Võistlejatel tuleb vastata sellistele küsimustele nagu, kelle elulugu maksis poes vaid ühe euro? Millise Aafrika riigi rahaühik tähendab kohalikus keeles vihma? Mis nime kannab see Hardi Volmeri film, mis näitab ühe maja elanike lugu läbi 20 aasta? Kes on olnud nii ürgmees, isa kui ka vanaisa? Kes on see kirjanik, kes on kirjutanud raamatu “Londist, õige nimega Vant”?

Need ja paljud teised küsimused pakuvad mõnusat kaasamängimist juba täna kell 20 algavas  “Kuldvillaku” erisaates.

Kohe pärast “Kuldvillaku” erisaadet, on eetris aga pühademeeleolus “Galileo”. Jõulueelne nutisaade keskendub päevakohastele teemadele: testime erinevate rahvuste jõulumaiuseid, uurime 15 jõulumüüdi paikapidavust - kas mehed ostavad tõesti jõulukinke viimasel hetkel ja kas jõulupühad lisavad kehakaalule mitu kilo? Soovitame viimase hetke abinõud: kuidas katta kiiresti eriti rikkalik jõululaud?

Eestlaste lemmik-nutisaade “Galileo” on Kanal 2 eetris reedeti kell 20:35.