Mõrvarlikud sugulased
K-R 19:05, E-T 19:00 · Kordus E-P

Pöörased lood ajaloo kõige maniakaalsematest õdedest-vendadest, mida saame jälgida eksklusiivsete intervjuude ja vahetult juhtumites osalenute kaudu.

  • PäritolumaaUSA
  • Valmimisaasta2019
  • OsadesMichael Dumas, Harven Danelian, Rebecca Scarpati
Saade on järelvaadatav 30 päeva
H3:E11
Prattid
Politsei alustab jahti läbi lumise Idaho kõnnumaa kahele pangaröövlist vennale, kes kunagi aitasid tabada kurikuulsat Nõukogude spiooni.
Duo 5 BLT
Duo 5 BLT
Duo 5 BLT
Duo 5 BLT
H1:E1
Gustafsonid
Kolm õde-venda hauvad surmavat kättemaksuplaani, kui nende vend mõrvas süüdi mõistetakse. Asi lähevad käest, kui nad võtavad sihikule vale inimese.
Duo 5
Duo 5
Duo 5
H1:E2
Stovallid
Kaksikvennad, keda kasvatati sügavas põlguses korrakaitsjate vastu, arreteeritakse naabri koera tulistamise pärast. Nad põgenevad vahi alt ja juhtum päädib ühe ohvriterohkema tulistamisega Colorado ajaloos.
Duo 5
Duo 5
Duo 5
H1:E3
Williamsid
Ranges kodus kasvanud Matthew ja Tyler usuvad, et nende kohus on puhastada maailm patustest. Kui leitakse kahe mehe surnukehad, viib vendade side nendega vihakuritöö jälgedele.
Duo 5
Duo 5
Duo 5
H3:E9
Matting ja Smith
Mehe mõrv väljaspool oma kodu Memphise äärelinnas viib uurijad mitmete abieluväliste suhete, naise salaelu, kindlustuspoliisi ja vennani, kes on valmis oma õe heaks kõike tegema.
Duo 5 BLT
Duo 5 BLT
H3:E10
Freemanid
Kui oma kodumajas leitakse mõrvatud perekond, alustab politsei külmavereliste tapjate leidmiseks jahti kolmes osariigis.
Duo 5 BLT
Duo 5 BLT
H1:E4
Beverid
Teismelised vennad Robert ja Michael Bever peavad sarimõrvareid oma iidoliteks ja unistavad saada ajaloo kõige kurikuulsamateks mõrvariteks. Kodus oleva relvaarsenali abil saab sealt alguse ka nende iha kurikuulsuse järele.
Duo 5
Duo 5
Duo 5
H1:E5
Carrid
Vennad Carrid saabuvad Kansase osariiki Wichitasse, kavatsedes toime panna röövimisi, kuid nende plaanid eskaleeruvad kiiresti mõrvade jadaks, milletaolist pole Kansases enne nähtud.
Duo 5
Duo 5
Duo 5
H1:E6
Rosad
Kui mees leitakse oma baarist jõhkralt mõrvatuna, avaneb aastate jooksul varjul olnud mõrvamüsteerium. Uurijad usuvad, et tegemist on nurja läinud äritehinguga ja peavad juhtumi lahendamiseks sellele vankumatult pühenduma.
Duo 5
Duo 5
Duo 5
H1:E7
Lewis ja Machuca
1991. aasta suvel külvavad poolõde-vend Lõuna-Californias paanikat, kui nad asuvad sooritama juhuslikke kuritegusid, mille sihtmärgiks on inimesed, kes teevad igapäevaseid töid.
Duo 5
Duo 5
Duo 5
H1:E8
Brileyd
Seitsme kuu jooksul panevad kolm venda Richmondi linnas toime järjest vägivaldsemaid ja jõhkramaid kuritegusid, jättes maha suure hulga laipu. Isegi pärast tabamist on neid vendi raske ohjes hoida.
Duo 5
Duo 5