Agent Hamilton
L-P 21:50

Carl Hamilton just naasnud salajaselt väljaõppelt CIAs, kui Stockholmis toimub terve rida pommitamisi ja küberrünnakuid. Hamilton tapab kahtlusaluse, kuid rünnakud ei lõppe. Lisaks püütakse teda värvata Rootsi sõjaväeluure ülisalajasesse üksusesse. Ta võtab pakkumise kõhklusega vastu ning hakkab CIA topeltagendiks.

  • PäritolumaaRootsi
  • Valmimisaasta2022
Saade on järelvaadatav 30 päeva
Saade on nähtavvaid Eestis
H2:E1
NATO ülisalajase operatsiooni käigus Vahemerel mõrvatakse Rootsi ründetuuker. Hamilton tunneb ohvrit mereväe SEAL-i päevilt ja sõidab Lõuna-Prantsusmaale Touloni sõjaväebaasi juhtumit uurima.
Duo 5
H2:E2
Hamilton ja Kristin seavad oma elud ohtu, kui asuvad salaoperatsioonile mõrva kohta lisateavet uurima.
Duo 5
H2:E3
Hamilton suundub põhja poole, et uurida spionaaži kahtlusi seoses Kiruna kosmoseprojektiga; haagis sõidab Soome kaudu Rootsi.
Duo 5
H2:E4
Hamilton sõidab kaitseministri ihukaitsjana Brüsselisse, samal ajal kui rühm mässulisi kavandab seoses Euroopa Liidu tippkohtumisega vägivaldset aktsiooni.
Duo 5
H2:E5
Hamilton peab kihlumispeolt varakult lahkuma ja tal tekib järjest suurem tung tavalise elu järele; üks uurija röövitakse ja algab väljapressimine.
Duo 5
H2:E6
Hamilton on sunnitud lõpetama missiooni, mis kisub igal sammul hirmsamaks. Ta rändab Leedu ja Valgevene vahelisele piirile, et terroristidega kohtuda.
Duo 5