SEAL Team
E-R hommikul · Kordus E-R öösel

Mereväe eliitüksuse SEAL liikmed peavad vangerdama oma töö ja isikliku elu vahel, treenides, planeerides ja ellu viies kõige ohtlikumaid ja kõrgeima panusega missioone, mida riik võib neilt nõuda.

  • PäritolumaaUSA
  • Valmimisaasta2020
Saade on järelvaadatav 14 päeva
Saade on nähtavvaid Eestis
H4:E9
Arvestus
Ray jätkab missiooni juhtimist Süürias. Pinged kasvavad, kui Bravo meeskonna liikmed saavad teada tõe oma sihtmärgi kohta.
Duo 5
Duo 5
H4:E10
Auküsimus
Kaalul on Jasoni karjäär ja vabadus, kui juhtkond süüdistab teda missiooni ajal kohutava kuriteo toimepanemises. Kuna Bravol on keelatud temaga kontakteeruda, peab Jason seda lahingut pidama ilma oma vendadeta.
Duo 5
Duo 5
H4:E11
Lojaalsuse piirid
Jason antakse kohtu alla ja see võib tema karjääri lõpetada. Samas ta ei tea, kas tema lähim sõber Ray toetab teda. Stella kolib Clay juurde ja Sonny tuleb Hannahle külla, et aidata tal valmistuda nende lapse sünniks.
Duo 5
Duo 5
H4:E12
Tahavaatepeegel
Jasonit külastab endine meeskonnakaaslane ja see paneb ta oma rolli meeskonnajuhina ümber hindama. Ajal, mil mitmed Bravo liikmed oma isiklike suhete probleemidega maadlevad, saadab juhtkond nad ootamatule missioonile Aafrika rannikule.
Duo 5
Duo 5
H4:E13
Ära kahjusta
Bravo saab ülesandeks tuua USA kaitse alla Boko Harami ülejooksikust leitnant, kuid nende ülesanne nurjub, kui sihtmärki rünnatakse. Sonny reputatsioon Bravo esindajana langeb ja kogu meeskond kannatab seeläbi.
Duo 5
Duo 5
H4:E14
Seest tühi
Bravo ülesandeks on salaja tungida Boko Harami laagrisse, häkkida selle andmevõrku ja päästa ameeriklasest pantvang.
Duo 5
Duo 5
H4:E15
Minu kohutav valik
Bravo ühendab jõud, et kaitsta ülitähtsat Nigeeria gaasijuhet Boko Harami rünnaku eest. Kui üks meeskonnaliige saab haavata, võitlevad Jason ja Clay tema elu päästmise nimel ning Bravo avastab, et neid ründab veelgi ohtlikum vaenlane.
Duo 5
Duo 5
H4:E16
Elamiseks on üksainus elu
Bravo saab hävitava löögi, mis muudab meeskonda igaveseks ja sunnib meeskonna iga liiget tegema suuri otsuseid. Neljanda hooaja finaal.
Duo 5
Duo 5
H5:E1
Usalda, aga kontrolli, 1
Bravo on šokeeritud, kui nad saavad teada, et õppus on tegelikult salajase missiooni kattevarjuks, et välja tuua ühest maailma ohtlikumast riigist relvaekspert.
Duo 5
Duo 5
H5:E2
Usalda, aga kontrolli, 2
Kui Bravo tegevus ohtu satub, peavad nad välja mõtlema, kuidas märkamatult põgeneda ühest maailma ohtlikumast riigist.
Duo 5
Duo 5
H5:E3
10. september
Bravo meeskonna liikmed mõtlevad New Yorki reisides päevale, mis muutis igaveseks nende elu.
Duo 5
Duo 5
H5:E4
Seda on vaja teada
Ehkki iga Bravo liige seisab silmitsi suurte perekondlike probleemidega, läheb meeskond ootamatule missioonile Aafrikasse. Kui luureamet oma plaani muudab, peab meeskond kiiresti tegutsema, et terrorirünnakut ära hoida.
Duo 5
Duo 5
H5:E5
Konn rööbastel
Terrorirünnaku ärahoidmiseks jookseb Bravo võidu ajaga, püüdes samal ajal leida ja tabada oma vaenlast. Küsimustega koormatud Jason peab tegema karmi telefonikõne, et saada vastuseid, mida ta nii väga ihkab.
Duo 5
Duo 5
H5:E6
Inimene tules
Bravol õnnestub põgeneda leekidest haaratud maasturist, kuid plaanid lähevad viltu, kui Jasoni isiklik ja tööelu põimuvad ning ta on sunnitud tegema otsuseid, mis seavad ohtu Bravo töökohad ja elud.
Duo 5
Duo 5
H5:E7
Minevik on sissejuhatuseks
Bravo naaseb Afganistani, et jätkata võitlust Talibani vastu. Vahepeal mõtiskleb meeskond Ameerika pikaajalise osaluse üle terrorismivastases sõjas.
Duo 5
Duo 5
H5:E8
Tähelepanuväärne vaprus
Pärast seda, kui erioperatsioon luhtub ning kogu meeskond satub haiglasse, peab Bravo rahulikuks jäämise nimel tekitama väikese kaose, et Clay saaks uurida, mis valesti läks.
Duo 5
Duo 5
H5:E9
Kodule lähedal
Jason otsib varjupaika ja Ray juhatab Bravo tiimi operatsioonil, kus lööb kaasa ka Briti politsei.
Duo 5
Duo 5
H5:E10
Otse edasi
Bravo tiimile pakutakse enneolematut missiooni Lõuna Ameerikas, samal ajal kui pinged Jasoni juhipositsiooni ümber kisuvad aina kõrgemaks.
Duo 5
Duo 5
H5:E11
Vägivalla teel
Bravo tiim jätkab Lõuna-Ameerikas Iraani tuumaprojekti vastu töötamist. Mitmed kõrgete panustega missioonid toovad ilmsiks meeskonnavahelised probleemid.
Duo 5
Duo 5
H5:E12
Taeva võti
Jason peab paranemisteel seisma silmitsi oma suurimate hirmudega ning Clay ja Sonny on sunnitud võtma asjad oma kätesse.
Duo 5
Duo 5
H5:E13
Jõusammas
Bravo vajab tähtsaks Venezuela tuumaprogrammi sulgemise missiooniks kõigi liikmete panust, kuid suurim oht missiooni üle võib tulla nende endi seast.
Duo 5
Duo 5
H5:E14
Kõik Bravo üksused
Enne, kui saab Venezuela selja taha jätta, on Bravo tiim sunnitud tegema riskantse põgenemiskatse, kuid koju Virginia Beachi jõudes leiavad nad ennast veelgi ebatasasemalt pinnalt.
Duo 5
Duo 5
H1:E1
Odaots
Mereväe eliitüksuse SEAL liikmed peavad vangerdama oma töö ja isikliku elu vahel, treenides, planeerides ja ellu viies kõige ohtlikumaid ja kõrgeima panusega missioone, mida riik võib neilt nõuda.
Duo 5
Duo 5
H1:E2
Teiste elud
Süürias tõendite kogumise missioonil olles leiavad Jason ja SEAL-i meeskond hädasti päästmist vajavad süütud tsiviilisikud, just hetkel, kui vaenlase väed neile lähenevad.
Duo 5
Duo 5