Laskur
E-R · Kordus E-R öösel

  • PäritolumaaUSA
  • Valmimisaasta2017
  • RežissöörDavid Straiton, Simon Cellan Jones, Christoph Schrewe
Saade on järelvaadatav 14 päeva
Saade on nähtavvaid Eestis
H2:E2
Mäleta Alamot
Bob Lee uurib terroristlikku rünnakut, mis oli suunatud tema merejalaväe üksuse pihta; Memphis aitab Saksamaal juhtunut lahendada.
Duo 5
H2:E3
Ära Texasega jama
Bob Lee leiab Isaacu Texasest pärast seda, kui talle oli tehtud mõrvakatse; Nadine saab teada, kui mõjuvõimas Patricia Gregson on; Julie püüab oma pere jaoks tugev püsida.
Duo 5
Duo 5
H2:E4
Tänava pime ots
Bob Lee ja Isaac saavad teada, et maailma kurikuulsaim palgamõrvar pesitseb USA-s. Piinavad mälestused Afganistanist paljastavad ta isiku: Solotov. Nadine naaseb Texasesse kahtlustades vandenõud.
Duo 5
Duo 5
H2:E5
Mees nimega Noon
Bob Lee proovib kokku panna pildi Solotovi motiivist, kes on tema üksuse sihikule võtnud. Nadine leiab tunnistaja sündmusele, mis kõige aluseks oli; Solotov varjab end avalikkuses.
Duo 5
Duo 5
H2:E6
Üle Rio Grande
Bob Lee jälgib Solotovi raha liikumist ning pistab rinda Mehhiko kartelliga; Nadine aitab ajakirjanikul uurida ühe kuritöö kinnimätsimist; Julie väljendab oma pahameelt.
Duo 5
Duo 5
H2:E7
Nagu Boliivias
Bob Lee ja Isaac teevad koostööd, et Mehhiko vanglast põgeneda enne, kui Solotov nad üles leiab. Nadine uurib Atlase kohta, kuriteo kinnimätsimine viitab Bob Lee üksusele. Juliel on seadusega probleeme.
Duo 5
Duo 5
H2:E8
Saabub päev kui
Bob Lee ja Solotovi vahel toimub otsustav vastasseis. Isaac ja Nadine jõuavad Atlase osas tõele lähemale.
Duo 5
Duo 5
H3:E1
Tagateed
Solotov on Bob Lee Swaggeri röövinud ning Julie ja Isaac asuvad üheskoos teda päästma. Nadine pärib Hayesilt Atlase kohta aru. Bob Lee isa Earl Swaggeri kohta ilmnenud uus info käivitab uue missiooni.
Duo 5
Duo 5
H3:E2
Punane liha
Bob Lee otsib vastuseid seoses oma isa mõrvaga kohalikus vanglas. Julie võtab vastu perekonna juristi assistendi töö. Nadine ja Isaac võtavad liistule Isaaci, kes võib Atlase kohta teada rohkem, kui ise aru saab.
Duo 5
Duo 5
H3:E3
Isa patud
Bob Lee võtab seoses oma isa mõrva uurimisega luubi alla kohaliku tapamaja. Isaac ja Nadine on sunnitud tegema koostööd Atlase agendiga.
Duo 5
Duo 5
H3:E4
Teenistuse tähtsus
Bob Lee jahib oma isa mõrtsukaid. Julie uurib ühte juhtlõnga. Bob Lee liitub Nadine'i ja Isaaci missiooniga, et päästa Harris.
Duo 5
Duo 5
H3:E5
Kutse relvadele
Ühe Earli sõbra käes on võti tema juhitud erioperatsiooni kohta Vietnamis. Bob Lee saabub ootamatult ühele DC peole, kus tema tee ristub ühe eraldi missioonil agendiga.
Duo 5
Duo 5