Robsoni ekstreemkalapüügi väljakutse
P 09:50

Robsoni esimene väljakutse ootab teda rannaliiva, samba ja jalgpalli maal. Kas inglane suudab Atlandi ookeani rannikul ja Amazonis tagasi teha brasiillastele need kaotused, millega inglased on pidanud kalapüügi maailmakarikal leppima?

  • PäritolumaaSuurbritannia
  • Valmimisaasta2012
Saade on järelvaadatav 30 päeva
Saade on nähtavvaid Eestis
H1:E6
USA: Idarannik
Seekordne seiklus viib Robsoni New Yorki, kus tema vastaseks on sigarilembene kalanduse Tony Soprano. Kes suudab Vabadussamba juurest esimesena tuuni tabada?
Duo 5
H1:E7
Peruu
Robson on Peruu kõige-kõigemaid avastamas, ta kalastab nii pikimas jões, suurimas ookeanis kui kõrgeimate tippude lähedal. Tema esimene väljakutse on forellipüük 4000 meetri kõrgusel Andides.
Duo 5
H1:E8
Alaska
Robsoni Ameerika-tuuri viimaseks peatuspunktiks on Alaska. Esimeses väljakutses astub ta vastakuti endisest merejalaväelasest relvamüüjaga. Kas meie südikas britt suudab lõhepüügis oma hästirelvastatud vastast võita?
Duo 5
H2:E1
Tasmaania
Seekordses episoodis võtab Robson ette ligi tuhande kilomeetri pikkuse teekonna Tasmaaniasse, mis on nii kaugel keset eimiskit, et isegi austraallased ise kutsuvad seda nii. Ometi on seal imepuhas õhk ja üks kõige vähem reostatud rannik terves maailmas. Robson seisab silmitsi lühiuim-makohaiga, asub võistlustulle Tasmaania meisterkaluriga ning avastab, et ta on sealkandis ootamatult tuntud.
Duo 5