Mõrvarlikud naabrid

  • PäritolumaaUSA
  • Valmimisaasta2016
H6:E6
Tulega mängimine
Lance Herndon elas Roswellis oma unelmate elu, kuni ta ühel päeval jõhkralt mõrvati. Uurimine paljastab võikad intriigid ja saladused, mis peituvad rikaste inimeste uhkete välisfassaadide taga.
Duo 5 BLT
Duo 5 BLT
Duo 5 BLT
Duo 5 BLT
H6:E7
Shelley Nance
Lake Highlandsi kogukonda tabab paanika, kui Shelley Nance leitakse surnuks pussitatult. Sõbrad on šokeeritud, et politsei kahtlustab Shelley kõige lähedasemaid inimesi. Uurimise käigus paljastab jäle armukadeduse, viha ja kire sasipundar.
Duo 5 BLT
Duo 5 BLT
Duo 5 BLT
Duo 5 BLT
H6:E8
John Kowalczyk
John Kowalczyku maha laskmine šokeerib kogu väikelinna. Sõbrad ei suuda ära imestada, miks oleks keegi pidanud tahtma edukat ettevõtjat tappa. Kui politsei asub aga lähemalt tema elu uurima, paljastub võigas valede võrgustik.
Duo 5 BLT
Duo 5 BLT
Duo 5 BLT
Duo 5 BLT
H6:E9
Ainult head
Jimmy McClain on õpetaja ja treener Tennessees Cordovas. Kui ta leitakse ühel veebruarihommikul oma kodust mõrvatuna, avastatakse peagi, et potentsiaalseid kahtlusaluseid on üksjagu. Kellel neist aga oli piisavalt põhjust soovida endise korvpallitähe surma?
Duo 5 BLT
Duo 5 BLT
Duo 5 BLT
Duo 5 BLT
H6:E1
Melinda Snyder
Melinda Snyderi mõrv šokeeris kogu Rock Hilli ja isegi tema lähimad sõbrad ei pääsenud kahtlustustest. Endise ballikuninganna surma müsteeriumi lahendamine jõudis lausa Lõuna-Carolina ülemkohtuni välja.
Duo 5 BLT
H6:E2
Ebameeldivad üllatused
Kui staabiseersant Michael Severance jäljetult kaob, asub kogu San Angelo kogukond tema noort abikaasat toetama. Peagi selgub, et tema kadumise asjaolud on üsna pikantsed ja uurimine paljastab üle Texase osariigi ulatuva reetmise ja kire.
Duo 5 BLT
H6:E3
Katherine Foster
18-aastase esmakursuslase Katherine Fosteri kadumine raputab kogu Lõuna-Alabama ülikooli. On ta röövitud, vägistatud, kas asjasse on segatud mõrvar? Kuulujutud levivad kulutulena ning tudengid on kabuhirmul, kes neist järgmisena sarnase saatuse osaliseks saab.
Duo 5 BLT
H6:E4
Veronica Bozza
Bridgewateri kokkuhoidvat kogukonda tabab šokina Veronica Bozza verise laiba leidmine tema elutoa põrandalt. Mõrvajuurdlus paljastab Nashville’i parimatele uurijatele pöörde, mis oleks justkui Hollywoodi filmist pärit.
Duo 5 BLT
H6:E5
Michael Zammitti ja Chester Roberts
39-aastasel Michael Zammittil on kõik, mida ta hing ihaldada oskab - armastav pere, õitsev äri ja mugav kodu. Kui see kõik aga kokku variseb, peab politsei lahendama korruptsiooni ja valede sasipuntra, mis vapustab kahte väikest Uus-Inglismaa linnakest hinge põhjani.
Duo 5 BLT
H6:E10
Dawn Donaldson ja Cristina Campbell
Grass Valley elanikud on murest murtud, kui 16-aastased parimad sõbrannad Dawn Donaldson ja Crissy Campbell üleöö haihtuvad. Kuulujutud levivad kulutulena ning uurijad peavad andma endast maksimumi enne, kui kõige kohutavamad stsenaariumid tõeks saavad.
Duo 5 BLT
Duo 5 BLT
Duo 5 BLT
Duo 5 BLT