Grand Tour
P 18:30 · Kordus L 09:55

Duo5 toob esimese Eesti telekanalina vaatajani endiste Top Geari saatejuhtide uue autosaate GRAND TOUR! Kolm legendaarset saatejuhti, Jeremy Clarkson, Richard Hammond ja James May lahkusid 2015.aastal BBCst, mil lõpetati nendega suure skandaali saatel Top Geari leping. Selle peale otsustasid mehed luua uue autosaate kontseptsiooni, mis jõuab nüüd ka Duo 5 ekraanile. Grand Tour autosaate üheks eripäraks on stuudio puudumine - võttemeeskond püstitab iga nädal uues riigis telgi, kust saadet edastatakse. Jeremy Clarkson, Richard Hammond ja James May alustavad oma uut saatesarja Grand Tour California kõrbes, kuhu on kokku sõitnud sadu fänne üle terve USA. Saates võrreldakse hübriidhüperautosid, arutletakse aktuaalsetel teemadel ning oodata on ka kuulsaid külalisi.

  • PäritolumaaUSA, Suurbritannia
  • Valmimisaasta2016
  • OsadesJeremy Clarkson, James May, Richard Hammond
H1:E2
Operatsioon Kõrbeseiklus
Grand Touri välitelk jõuab Johennesburgi Lõuna-Aafikas ja telk lüüakse püsti paigas nimega Inimkonna häll. Saatejuhtidest saavad eriüksuse sõdurid Jordaania salajases treeningbaasis, Clarkson tutvustab 800-hobujõulist Aston Martin Vulcanit ning James tutvub spinnimisega.
Duo 5
H1:E3
Ooper, kunst ja sõõrikud
Rändtelk pannakse püsti Inglismaal Whitby kai ääres, kus Jeremy, Richard ja James tutvustavad kaasaegset versiooni traditsioonilisest Itaalia suurest ringreisist, kus osalevad Aston Martin DB11, Rolls-Royce Dawn ja kutsumata külaline.
Duo 5
Duo 5
H1:E4
Keskkondlik
Grand Tour on endiselt Whitbys ja vaatluse all on keskkonnasõbralik autodisain. Kui mootorites on muutused toimumas, siis jätkusuutlike materjalide kasutamine autokeredes ja -sisus jätab soovida. Kolmik võtab asja ise käsile ning osalevad rohemotorallil. Ebolarajal teeb ringe ameeriklane.
Duo 5
Duo 5
H1:E5
Möll Marokos
Grand Tour on Hollandi sadamalinnas Rotterdamis. Clarkson, Hammond ja May püüavad lahendada küsimust, milline on parim soodsa hinnaga sportauto – Mazda MX5, Zenos E10 või Alfa Romeo 4C Spider. Mehed suunduvad Marokosse, sest paremat paika tüliküsimuse lahendamiseks pole.
Duo 5