Grand Tour
L-P 19:00 · Kordus L 09:25, P 08:55

  • PäritolumaaUSA, Suurbritannia
  • Valmimisaasta2019
  • OsadesJeremy Clarkson, James May, Richard Hammond
H3:E2
Colombia eri 1. osa
Kolmik võtab isehakanud loodusfotograafidena ette autoretke läbi Colombia metsiku looduse. Kõik nad ilmuvad kohale autos, mida peavad ülesande täitmiseks kõige sobivamaks - Clarkson valis selleks Jeep Wrangleri, May Fiat Panda 4x4 Sisley ja Hammond Chevrolet pikapi.
Duo 5
H3:E3
Colombia eri 2. osa
Seiklused Colombias jätkuvad. Fotojaht kujuneb kummaliseks ja üsna edutuks. Pealinnas Bogotas avaneb neil võimalus autosid remontida, aga kui kaugele nad nendega jõuavad?
Duo 5
Duo 5
H3:E4
Paneme pikapid proovile
Jeremy, Richard ja James on jõudnud oma ringreisil Walesi ning katsetavad seal nn. Euroopa pikape. Kuidas saab Mercedes-Benz X-Class hakkama elektrigeneraatori käitamisega, VW Amarok kastmismasinana ja Ford Ranger traktorina?
Duo 5
Duo 5
H3:E5
Uruse libe tee
Clarkson testib Rootsi suusamägedel ja jääl uut Lamborghini linnamaasturit Urust. May katsetab Prantsuse sportautot Alpine A110, et saada teada, kas see on parem kui prantslaste teised hädised katsetused. Hammond meenutab parimat võidusõitjat läbi aegade, Ayrton Senna noorpõlveiidolit Jim Clarki.
Duo 5
Duo 5
H3:E6
Mõttetoitu Hiinast
Saatejuhtide kolmik jõuab oma ringreisil Hiina megalinna Chongqingi. Jeremy võtab ette Hongqi L5-e ja tiim püüab äpraduste saatel tõestada, et kasutatud lääne luksusautod on sellest selgelt paremad. Hammond testib Eboladrooil hiinlaste elektriautot NIO EP9.
Duo 5